Valon lyhyt historia
« Kaikki artikkelit

Valon lyhyt historia

Olen Matias Valo, 26-vuotias koodaava graafikko ja yrittäjä Ylöjärven Siivikkalasta. Graafinen suunnittelu Valon lyhyt historia sai alkunsa siitä, kun ajatus yrityksen perustamisesta syntyi vuonna 2017. Työskentelin tuolloin digipainajan työtehtävissä Tampereella. Eräänä päivänä, ensin harkittuani ja suunniteltuani asiaa pitkään, päätin ottaa lopputilin työstäni ja ryhtyä yrittäjäksi. Halusin työskennellä graafikkona ja yrittäminen sekä sen tuomat mahdollisuudet tuntuivat parhaalta vaihtoehdolta toteuttaa tämä unelma. Niinpä ryhdyin tuumasta toimeen ja tässä sitä ollaan. Yrittämässä.

Sen lisäksi, että olen yrittäjä ja graafinen suunnittelija, olen myös verkkosivukehittäjä, eli web developer. Toisin sanoen henkilö, joka rakentaa verkkosivuja. Pidän itseäni kuitenkin hieman enemmän graafisena, kuin teknisenä ihmisenä, joten graafinen suunnittelu on pääammattini, vaikka kiinnostus näiden osa-alueiden välillä vaihteleekin suuntaan ja toiseen, aina ajanjaksosta riippuen.

Siviilissä

Riippukeinussa

Vapaa-aikana kiinnostuksen kohteisiini kuuluu piirtäminen, kalligrafia, ohjelmointi, pelisuunnittelu, urheilu (seuraaminen) sekä ajanvietto ystävien ja perheen kanssa. Olen kahden suloisen lapsen isä, joista vanhempi on kirjoittamishetkellä 3-vuotias ja nuorempi 1-vuotias. Yrityksen ja harrastusten lisäksi tekemistä riittää siis myös ”kotikentällä”.

Blogi

Tyhjä päiväkirja pöydällä

Päätin aloittaa blogin kirjoittamisen siksi, koska kirjoittaminen on kiinnostanut minua jo pitkään. Olen aiemminkin harkinnut blogin perustamista ja jopa kirjan kirjoittamista, mutta syystä tai toisesta olen aina hylännyt nämä haaveet. Yritykseni verkkosivu-uudistuksen myötä minulle aukesi tilaisuus aloittaa blogin kirjoittaminen rakastamastani aiheesta ja samalla (not gonna lie) luoda sisältömarkkinointia yritykselleni.

Blogin tarkoitus on viihdyttävän luku- ja katselukokemuksen lisäksi siis tarjota hyödyllistä alaani liittyvää informaatiota kaikille, jotka sitä tarvitsevat. Toivottavasti tulen onnistumaan tässä hyvin, vaikka aiempaa kokemusta blogin kirjoittamisesta ei olekaan.

Mitä jatkossa?

Prosessissa -blogisarja

 

Jatkossa blogiin on tulossa alaani liittyviä aiheita koskevia artikkeleita ja syväluotaavampi Prosessissa -sarja, joka kuvaa työnkuvaani liittyvien eri aihealueiden työprosessien kulkua yksityiskohtaisemmin mielenkiintoisella ja mukaansatempaavalla tavalla. Tästä lisätietoa lähitulevaisuudessa.

Tässä oli Valon lyhyt historia. Palaillaan asiaan!

« Kaikki artikkelit